EUR
LietuviųLietuvių
0

Slenkstis, apatinė

Paskutinis turimas
Tinka
Hyundai Lantra
Gamybos metai
1995-2000
Šonas
Kairė = Dešinė (simetriška)
Medžiaga
Aukštos kokybės plienas
SKU
401241-2_X2
Svoris:
4.00 kg
Pagaminta ES
70,69€ Be PVM: 59,40€
Patikrinti pristatymo laiką ...

Aprašymas

Slenkstis, apatinė

Ar ieškote patikimo sprendimo savo Hyundai Lantra? Mūsų slenkstis, apatinė, puikiai tinka šiam automobiliui, pagamintam nuo 1995 iki 2000 metų. Šis rinkinys yra universalių savybių ir tinkamas montavimui tiek kairėje, tiek dešinėje pusėje dėl savo simetriškumo. Tai beveik unikalus sprendimas, kuris puikiai tiks pirmosios kartos (J1) modeliui.
Naudokite šią dalį, pagamintą iš aukštos kokybės plieno, kad pakeistumėte ar papildytumėte jūsų esamus automobilio kėbulo komponentus. Nesvarbu, ar esate profesionalus kėbulininkas ar savamokslis mechanikas, šie atsarginiai slenksčiai suteiks jūsų Hyundai Lantra tvirtos konstrukcijos ir ilgaamžiškumo.
Šis produktas ne tik užtikrina puikią estetinę automobilio būseną, bet ir padeda išlaikyti jo vertę. Pirkėjai, norintys pagerinti savo automobilio išvaizdą ir patvarumą, vertins šį skaidrų sprendimą be vargo, pasirūpindami tiek priekyje, tiek gale esančiomis automobilio dalimis. Šio rinkinio kaina yra 59,40€ be PVM ir 70,69€ su PVM. Susisiekite su mumis šiandien dar plačiau pasitelkdami mūsų platų remonto panelių asortimentą!