EUR
LietuviųLietuvių
0

Slenkstis, apatinė

Prieinamas (2)
Tinka
Mazda MPV
Gamybos metai
1999-2006
Šonas
Kairė = Dešinė (simetriška)
Medžiaga
Aukštos kokybės plienas
SKU
457941-3_X2
Svoris:
10.00 kg
Pagaminta ES
64,51€ Be PVM: 64,51€
Patikrinti pristatymo laiką ...

Aprašymas

Slenkstis, apatinė

Šis slenkstis, apatinė plokštelė, sukurta specialiai Mazda MPV modeliui, yra idealus pasirinkimas tiems, kurie ieško patikimo pakaitalo arba atnaujinimo savo transporto priemonei. Tinka modeliams, pagamintiems nuo 1999 iki 2006 metų, kas apima antrąją kartą (LW kodas). Dėl simetriško dizaino, šis rinkinys tinka tiek kairėje, tiek dešinėje automobilio pusėje.
Pagamintas iš aukštos kokybės plieno, leidžia užtikrinti ilgaamžiškumą ir atsparumą naudojimo metu. Tai svarbi dalis, kuri padeda apsaugoti automobilio apatinį sekciją nuo aplinkos poveikio, taip pat užtikrina didesnį konstrukcijos stabilumą ir saugumą. Nesvarbu, ar esate patyręs mechanikas ar automobilių entuziastas, šis slenkstis bus puikus pasirinkimas, norint užtikrinti nepriekaištingą jūsų transporto priemonės išvaizdą.
Dėl preciziško dizaino ir puikios medžiagų kokybės, šis produktas pasižymi puikiu kainos ir kokybės santykiu. Pasinaudokite mūsų specialiais pasiūlymais, kurių neto kaina yra 64,51€ ir apmokestinta kaina yra 64,51€, kad įsigytumėte šią būtiną detalę savo Mazda MPV automobiliui!