EUR
LietuviųLietuvių
0

Galinė arka

Prieinamas (3+)
Tinka
Chrysler Grand Voyager
Gamybos metai
2000-2008
Šonas
Kairė + Dešinė
Medžiaga
Aukštos kokybės plienas
SKU
24208311 24208412
OE
10320
Svoris:
4.00 kg
Pagaminta ES
Iš viso produktų: 2
92,71€ Be PVM: 77,91€
Patikrinti pristatymo laiką ...

Aprašymas

Galinė arka


Puikus sprendimas Chrysler Grand Voyager 2000-2008 kartos savininkams, norintiems atkurti ar atnaujinti savo transporto priemonės išvaizdą! Šis galinės arkos rinkinys, skirtas Chrysler markei, idealiai tinka atkurti pažeistą ar nusidėvėjusią transporto priemonės dalį. Rinkinį sudaro dalys tiek kairiajai, tiek dešiniajai automobilio pusėms, todėl esate užtikrinti, kad jūsų automobilis bus veiksmingai apsaugotas nuo korozijos ir ilgam išliks geros būklės.
Chrysler Grand Voyager yra žinomas dėl savo patikimumo ir erdvios vidaus erdvės, o tinkamai pakeistos kūno dalys padės išlaikyti šias savybes. Šios arkos pagamintos iš aukštos kokybės plieno, kuris užtikrina ilgalaikį patvarumą ir optimalų atsparumą išorės veiksniams.
Mėgaukitės profesionaliais automobilio remonto rezultatais su šiuo rinkiniu jau dabar už puikią kainą – 77,91€ (be PVM) arba 92,71€ (su PVM)! Užtikrinkite savo Chrysler Voyager aukščiausią kokybę ir apsaugą su šiomis puikiai pritaikytomis ir patvariomis dalimis, specialiai sukurtomis jums ir jūsų automobiliui. Tai sprendimas kiekvienam tikram automobilio entuziastui, siekiančiam palaikyti savo transporto priemonės pirmaujantį vaizdą ir veiksmingumą.